Menu Sluiten

Tegelmateriaal


Tegelmateriaal

Tegelmateriaal, een term die men misschien vaak hoort, maar wat houdt het precies in? Voor een beginnende doe-het-zelver lijkt het misschien een complex begrip, maar in feite verwijst ´tegelmateriaal´ simpelweg naar de grondstoffen en hulpmiddelen die worden gebruikt bij het leggen van tegels. Of men nu een badkamer, keuken of vloer betegelt, goed tegelmateriaal is de basis van een geslaagd project.

Wanneer het op tegelmateriaal aankomt, blijkt Sleurs Mortels en Gipsen een ware pionier in de sector. Dit familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1960, staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering. Bij Sleurs Mortels en Gipsen is het credo dat anticiperen op toekomstige ontwikkelingen essentieel is.

Hierdoor blijft het bedrijf altijd een stap voor op de concurrentie. Door nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt te volgen, garandeert Sleurs Mortels en Gipsen dat klanten altijd het beste krijgen wat er op dat moment beschikbaar is in de wereld van tegelmateriaal.

Natuurlijk gaat het bij een bedrijf niet alleen om het product, maar ook om de dienstverlening. Daarom werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. De nieuwe vrachtwagens van Sleurs Mortels en Gipsen, tonen de toewijding van het bedrijf aan uitmuntende service.

Deze investering betekent dat klanten hun bestellingen sneller en efficiënter dan ooit tevoren ontvangen.

Niet te vergeten is de aandacht die Sleurs Mortels en Gipsen besteedt aan de technische dienst. Dankzij speciaal ingerichte bestelwagens, voorzien van alle mogelijke wisselstukken, kan het bedrijf snel reageren op onvoorziene problemen op de werf.

Voor degenen die persoonlijk willen kennismaken met het aanbod van Sleurs Mortels en Gipsen, is een bezoek aan een van hun locaties een must. In Pelt is het bedrijf te vinden op Siberiëstraat 14 en is het bereikbaar op het telefoonnummer 011/64.24.75. Voor degenen dichter bij Houthalen, is Sleurs Mortels en Gipsen gevestigd op Centrum zuid 2045, bereikbaar op 011/63.60.85.

Vragen kunnen ook gestuurd worden naar info@sleursonline.be.

Info over tegelmateriaal

Vragen over Tegelmateriaal

Samengevat, wanneer het gaat om tegelmateriaal, toont Sleurs Mortels en Gipsen keer op keer waarom het een marktleider is in de sector. Van hoogwaardige producten tot uitmuntende dienstverlening, het bedrijf stelt nooit teleur.

Meer info over tegelmateriaal nu op sleursonline.be.

Tags

Tegelmateriaal |