Menu Sluiten

Verhuur Materiaal Bouw


Verhuur materiaal bouw

Verhuur materiaal bouw is een begrip dat in eerste instantie wat overweldigend kan lijken voor een beginnende doe-het-zelver. In eenvoudige bewoordingen verwijst het naar het huren van bouwapparatuur en -hulpmiddelen in plaats van ze aan te schaffen. Dit kan variëren van eenvoudig gereedschap tot zware machines die nodig zijn voor grootschalige bouwprojecten.

In de wereld van verhuur materiaal bouw is Sleurs Mortels en Gipsen al geruime tijd een vertrouwde naam. Als een familiebedrijf sinds 1960, heeft het een reputatie opgebouwd die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Sleurs Mortels en Gipsen ligt de focus op anticipatie. Door nieuwe ontwikkelingen op de markt nauwgezet in de gaten te houden, verzekert het bedrijf dat klanten altijd toegang hebben tot het nieuwste en beste op het gebied van verhuur materiaal bouw.

Een belangrijk kenmerk van Sleurs Mortels en Gipsen is de investering in rollend materieel. Dankzij de nieuwe vrachtwagens kunnen klanten genieten van een uitzonderlijke service. Drie van deze vrachtwagens zijn continu op de baan, wat resulteert in indrukwekkende levertermijnen.

Levering binnen 1-2 werkdagen is standaard, maar same-day-delivery is ook geen zeldzaamheid.

Maar wat als er iets misgaat op de werf? Geen zorgen. Sleurs Mortels en Gipsen heeft ook flink geïnvesteerd in de technische dienst. Dankzij speciaal ingerichte bestelwagens, uitgerust met alle mogelijke wisselstukken, zijn technische problemen snel verholpen.

Voor diegenen die het aanbod van Sleurs Mortels en Gipsen van dichtbij willen bekijken, zijn er twee locaties beschikbaar. In Pelt bevindt het bedrijf zich op Siberiëstraat 14 en is het te bereiken via het telefoonnummer 011/64.24.75.

Voor degenen die dichter bij Houthalen zijn, is de locatie te vinden op Centrum zuid 2045 met het telefoonnummer 011/63.60.85. Vragen of opmerkingen? Een email naar info@sleursonline.be is altijd welkom.

Info over verhuur materiaal bouw

Gegevens over Verhuur materiaal bouw

Samengevat, in de dynamische wereld van verhuur materiaal bouw staat Sleurs Mortels en Gipsen als een betrouwbare gids voor zowel beginners als professionals. Het is niet alleen de kwaliteit van de producten die indruk maakt, maar ook de diepgaande kennis en de onberispelijke service die het bedrijf keer op keer bewijst.

Meer info over verhuur materiaal bouw nu op sleursonline.be.

Tags

Verhuur Materiaal Bouw |