Menu Sluiten

Droge Afbouw


Droge afbouw

Droge afbouw verwijst naar bouwtechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van voorgefabriceerde materialen. Dit in tegenstelling tot de traditionele methoden waarbij vochtige materialen, zoals beton of pleister, worden gebruikt die moeten drogen. Voor de beginnende doe-het-zelver biedt droge afbouw een efficiëntere en vaak snellere manier om projecten te voltooien, met minder rommel en wachttijd.

In de bouwsector, waar verandering de enige constante is, wordt de noodzaak om te anticiperen op innovatie en ontwikkeling steeds crucialer. Dat is precies wat bij Sleurs Mortels en Gipsen centraal staat.

Met een vastberaden focus op het bijhouden van nieuwe marktontwikkelingen zorgt het bedrijf ervoor altijd een stap voor te zijn. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in het aanbieden van de nieuwste producten en diensten, maar ook in de inzet om kennis te delen. Samen met leveranciers worden infosessies georganiseerd in de speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt, waardoor klanten en partners op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technieken, zoals droge afbouw.

De inzet voor uitmuntendheid stopt niet bij productkennis en -aanbod. Met aanzienlijke investeringen in rollend materieel is Sleurs Mortels en Gipsen in staat om klanten op ongeëvenaarde wijze te bedienen.

Dankzij de aankoop van nieuwe vrachtwagens met speciale laadkranen die tot wel 20 meter kunnen reiken, is het leveren van materialen en gereedschappen efficiënter dan ooit. En met drie vrachtwagens die voortdurend onderweg zijn, worden levertermijnen verkort en is same-day-delivery geen zeldzaamheid meer.

Omdat onvoorziene uitdagingen op de bouwplaats altijd om de hoek kunnen liggen, heeft het bedrijf flink geïnvesteerd in een responsieve technische dienst. De speciaal ingerichte bestelwagens, vol met alle mogelijke wisselstukken, zorgen ervoor dat eventuele problemen snel en effectief worden aangepakt.

Wie persoonlijk advies of producten nodig heeft, kan terecht bij Sleurs Mortels en Gipsen in Pelt, gelegen op Siberiëstraat 14. Telefonisch is deze vestiging te bereiken op 011/64.24.75.

Een andere locatie bevindt zich in Houthalen aan Centrum zuid 2045, bereikbaar op 011/63.60.85. E-mails kunnen worden gestuurd naar info@sleursonline.be.

Wat het allemaal nog indrukwekkender maakt, is dat Sleurs Mortels en Gipsen een familiebedrijf is dat sinds 1960 actief is in de sector. Met zo´n rijke geschiedenis kunnen klanten vertrouwen op ervaring, kennis en een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit.

Info over droge afbouw

Gegevens over Droge afbouw

Samengevat, droge afbouw biedt een modern, efficiënt alternatief voor traditionele bouwmethoden. En voor diegenen die op zoek zijn naar expertise, kwaliteitsproducten en een betrouwbare partner in deze sector, is Sleurs Mortels en Gipsen de ideale keuze.

Meer info over droge afbouw nu op sleursonline.be.

Tags

Droge Afbouw |