Menu Sluiten

Hoekbeschermers


Hoekbeschermers

Hoekbeschermers zijn vaak ondergewaardeerde elementen in eenwoning of bouwproject. Voor de beginnende doe-het-zelver bieden hoekbeschermerseen essentiële functie: het beschermen van de kwetsbare hoeken van muren tegenbeschadigingen en slijtage. In eenvoudige termen zijn het de beschermendeschilden die worden geplaatst op de punten waar twee muren elkaar ontmoeten,waardoor ze bestand zijn tegen stoten, krassen of andere vormen van slijtage.

In de wereld van bouw en renovatie zijn er continuveranderingen en innovaties. Bij Sleurs Mortels en Gipsen is dat duidelijk tezien.

Hier wordt steeds geprobeerd te anticiperen op de behoeften van de markt.Door nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen op de markt in de gaten te houden,zorgt het team ervoor dat het assortiment altijd up-to-date is. In samenwerkingmet leveranciers worden er regelmatig infosessies georganiseerd in de speciaalingerichte lokalen te Houthalen en Pelt. Dit is een gelegenheid voor klanten enpartners om meer te leren over producten zoals hoekbeschermers en andereinnovaties in de industrie.

De toewijding aan uitmuntendheid stopt daar niet. SleursMortels en Gipsen heeft flink geïnvesteerd in het rollend materieel om ervoorte zorgen dat producten, inclusief hoekbeschermers, efficiënt en tijdig wordengeleverd.

Dankzij nieuwe vrachtwagens met speciale laadkranen die tot 20 meterkunnen reiken, kan het bedrijf klanten bedienen op een manier die voorheenondenkbaar was. En met vrachtwagens die continu op de weg zijn, is flexibiliteitin levertermijnen gegarandeerd. Dit heeft geresulteerd in kortelevertermijnen en de mogelijkheid voor same-day-delivery.

Het blijft niet alleen bij leveringen. De technische dienstbij Sleurs Mortels en Gipsen is voorbereid op elke eventualiteit.

Met speciaalingerichte bestelwagens, uitgerust met alle mogelijke wisselstukken, kunnenonvoorziene problemen op de werf snel worden opgelost.

Contact opnemen met Sleurs Mortels en Gipsen is eenvoudig.Geïnteresseerden kunnen terecht in Pelt op Siberiëstraat 14, telefonischbereikbaar op 011/64.24.75. Er is ook een vestiging in Houthalen, gelegen aanCentrum zuid 2045. Hier kan men bellen naar 011/63.60.85 of een e-mail sturennaar info@sleursonline.be.

Wat deze toewijding en expertise extra bijzonder maakt, ishet feit dat Sleurs Mortels en Gipsen een familiebedrijf is sinds 1960. Dezelange geschiedenis in de bouwsector verzekert klanten van kwaliteit enbetrouwbaarheid.

Info over hoekbeschermers

De discipline van Hoekbeschermers

Samengevat, hoekbeschermers zijn cruciale onderdelen van elk bouw- of renovatieproject.

Ze beschermen, verfraaien en verlengen de levensduur van muren. En voor diegenen die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en service op dit gebied, is Sleurs Mortels en Gipsen de aangewezen partner.

 

Meer info over hoekbeschermers nu op sleursonline.be.

Tags

Hoekbeschermers | Offerte Hoekbeschermers | Prijzen Hoekbeschermers |